Vi skulle aldrig säga nej.

Gott folk, nu är våren här! På riktigt. Och det känns så jävla underbartunderbartunderbart. Det är utan tvekan värt all väntan med snöslask och minusgrader. Det är värt varenda sekund.
Ohja, nu är våren här, solen skiner för fullt och jag kan bara inte sluta le.
Livet är bra underbart i bland måste jag säga.

image16!


I dina ögon, var det lättare att vara.

Studiedag idag och i morgon. Hur underbart är inte det på en skala?
Har umgåtts med Hanna och Jennie idag och gulliga som dom är hade dom bakat supergoda muffins(ar?) innan jag kom.  Vi slappade lite framför Lost och snackade en del. Väldigt behövligt.

Tiden springer ju verkligen iväg nu och utan att man ens hinner tänka efter så är det den 15:e juni och skolavslutning. Det var nån som sa att det är 48 skoldagar kvar innan sommarlovet, kan det verkligen stämma? Det låter ju sjukt lite.
Men, inte mig emot. Jag vill inget hellre än att det ska bli sommar nu på direkten.

Later dudes.

image13
För vi har solen i ögonen. (Jag och Pernilla förra sommaren)

and after all, you're my wonderwall

Igårkväll var det då sävefesten som gällde. Roligaste på väldigt länge!
Begav mig ner till hamnplan tillsammans med Ninnie, Hanna och Jennie. Väl framme fick vi stå och köa ett bra tag, men det gick faktiskt ovanligt fort. Tyvärr var inte turen på vår sida, så det började spöregna precis då. Fast det gjorde inte så mycket.
Väl inne dansade vi som tokar i nästan 4 timmar och träffade massor av folk man inte träffat på typ flera år. Grymt kul!
När jag kom hem vid halv tre i natt var fötterna helt döda. Och visst tog det emot i morse när klockan ringde halv sju. Men det var det lugnt värt.

Och nu är det äntligen helg! Så sjukt efterlängtat.
Ikväll blir det nog en lugn hemmakväll. Ännu lite sliten från gårdagen. Ska nog se en film och äta lite godis.
Mys.


00:35

Sportlovet är snart slut då. EN ynka dag är kvar av ledigheten innan skolan sätter igång igen. Urk säger jag bara.
Fast lovet har iochförsig varit toppen! Umgåtts mycket med folket och bara tagit det lugnt - precis som man ska göra på lov. Det hade ju verkligen inte skadat om lovet var typ en vecka till, eller två.

Idag blev det en stadsrunda med Julia och Annie. Det slutade med att jag kom hem med en grå tunika som jag inte hade en aning om jag behövde, men det gjorde jag tydligen. Man kan aldrig få för många tunikor.
Dessutom är det troligen sävefest nu på torsdag! Äntligen!
Det ska iallafall bli sjukt roligt.

image12