Peppeppeppeppeppeppeppeppe, eller nåt.

Och snartsnartsnart bär det av.
Sugrören, pimpmuggarna och partybrillsen är redan nerpackade. Detdär med kläder och och graj var en annan femma, men det kirrar vi i morgon, typ.
WIIIIIIHO.
Och på onsdagmorgon 07:05 så beger sig ligan till fastlandet och borlänge och peace and love och det ska bli så sjukt jävla underbart och jag längtar ihjäl mig litegrann. Iiiihw.
Nu tycker jag att klockan kan gå liiiiiiiiiiiiite fortare.

Sommar, ledighet och.. tristess?

Okej. Nu är det sommarlov och ledighet och allt borde vara alldeles perfekt.
Men just nu håller jag på att bli helt galen av utråkning. Vad gör allt folk idag liksom?

Igår gjorde jag inte någonting alls på hela dagen. Det var nog den segaste dagen på länge, Framåt kvällen blev jag tokig på mig själv och fick med mig Li ut på en cykeltur och sedan hem och kolla film hos henne. Det var mysigt att ses igen. Det behövs.

Nu kom iaf mamma hem och föreslog att  vi skulle åka in och luncha i stan. Det tackar vi inte nej till.
Och ikväll blir det grillning med folket.
Okejdå, lite saker händer trots allt. Jag ska inte klaga.

OCH OM MINDRE ÄN TVÅ VECKOR DRAR VI!

Hej hej sommar.

Jag tror nog att min blogg flyttas till publishme.se bara sådär.
Jag trooooooor nog det.

Nu har vi iaf fått sommarlov. Jag har inte hunnit bestämma mig för om det känns bra ännu. Det känns mest bara.. konstigt.
Blev tillslut en mycket trevlig kväll med favvofolket nere vid nordergravar/strandpromenaden/almedalen igår. Dock går det inte att jämföras med skolavslutningen '07 då vi vinglade hem till Hanna när klockan redan hunnit bli morgon och fåglarna kvittrade och det luktade sommar och vi köpte bästa bakisfrullen med tomatsoppa och nybakat bröd.
Men visst, igår var också trevligt. Mycket trevligt.
Träffade Jennie vid åtta och traskade tillsammans med henne ner till nordergravar där hennes klass skulle hålla till. Där blev det chillning i några timmar och massor av trevligt folk och kramar och skratt och sånt som hör sommaren till. Med tiden det blev mörkare drog folket sig närmare almedalen där resten av gotland befann sig. Där blev det ännu mer skratt och massa trevligt folk.
När klockan var runt två hittade jag Johanx2 och Manfred som jag fick trevligt cykelsällskap hem med. Det tackar vi för. Vid halv tre var jag hemma och däckade trött i min säng.

Och ja..
Nu är det sommarlov!